Eva

Hoewel Eva nog maar kort bij ons werkt is ze zeker niet nieuw in de reiswereld. Direct na haar studie begon ze te werken bij een reisbureau en wilde ze nooit meer wat anders. Haar hobbys? ‘Gewoon veel en vaak leuke dingen doen.’

Eva Brobbel – 48 jaar woont in Vlaardingen en versterkt sinds 1 juni 2021 ons team van de VakantieVinders – VakantieXperts de groot Vlaardingen. Haar hobbys? “Samen met mijn man en dochters ga ik natuurlijk erg graag op vakantie of weekendjes weg. We wisselen strandvakanties af met stedentrips. Waar ik ook erg van hou is naar concerten of festivals gaan met vrienden of familie, of dagjes uit, lekker eten. Eigenlijk gewoon veel en vaak leuke dingen doen!”

Franse familie
“Door mijn Franse familie heb ik eigenlijk ontzettend veel vakanties doorgebracht in Frankrijk. Ik combineerde familiebezoekjes met een vakantie op een andere plek in Frankrijk. Frankrijk voelt voor mij dus gewoon als een tweede thuis. Het is dan ook niet gek dat het mijn favoriete vakantieland is.”

Blije klanten
“Voor klanten vind ik het leuk wat anders te zoeken dan Frankrijk. Zo vind ik het geweldig een reis door Canada of USA te mogen boeken. Het samenstellen van zo’n mooie reis. Op beide bestemmingen is zo veel mogelijk. Samen met de klanten puzzelen we dan tot echt hun droomreis eruit komt.” Als je haar vraagt wat ze het leukst vindt aan haar werk zijn het wel echt de blije klanten. “Maar wat ook zo leuk is aan mijn werk is eigenlijk alle afwisseling. Je kan op een dag de hele wereld over gaan met je klanten. Alle verschillende bestemmingen, wensen en een vakantie boeken is toch altijd leuk?”